на живо

Champions TV - късните мачове в сряда от груповата фаза на Шампионска лига на живо

На новата платформа на Champions TV феновете могат да гледат комбинирано предаване

 

Прякото комбинирано предаване тази вечер (20 септември) започва в 22:00 ч. и може да бъде проследено на www.btvsport.sportal.bg/ChampionsTV

За пореден сезон Champions TV ще се погрижи да не пропуснете нищо от мачовете на груповата фаза в сряда на най-авторитетния клубен турнир във футбола - Шампионската лига. 

По традиция, късните мачове в сряда вечер ще можете да проследите на живо в комбинирано предаване, достъпно само на територията на България, вече на www.btvsport.sportal.bg/ChampionsTV. 

На един клик разстояние, без нужда от регистрация, достъпно за всички! Голове, спорни ситуации, консултации с VAR, картони и още много. Всичко това с коментар, всяка сряда до края на груповата фаза в турнира.

Посредством Champions TV в сряда вечер може да се насладите на ключови моменти от всички 6 срещи, които се провеждат в груповата фаза на Шампионска лига, от смартфона, таблета или компютъра си. Динамичното "телепортиране" на стадиони от цяла Европа ще ви даде възможност да не пропуснете нито един важен момент от срещите, които следим!

Обновеният лендинг на страницата на Champions TV, изготвен със съдействието на Sportal.bg, ще ви предостави статистики и информация за проследяваните мачове в реално време.