на живо

Част от звездите на Реал дори не празнували триумфа в ШЛ (ВИДЕО)

Поредният ден в офиса

Част от звездите на Реал дори не празнували триумфа в ШЛ (ВИДЕО)
 

5 триумфа в Шампионската лига за последните 10 години. За Реал Мадрид стана навик да печели най-престижния клубен турнир.

Дотолкова, че част от звездите на кралския клуб дори не празнували подобаващо рекордната 15-а купа. Това разкри един от героите в сянка за "Лос Бланкос" - Хоселу. За него трофеят в Шампионската лига беше първи.

"Тези момчета, някои от тях дори вече не празнуват спечелването на турнира. В съблекалнята са много доволни да завършат сезона по този начин, няма по-добър. Не мога да ви кажа как се чувствам, има много неща и емоции, които минават през главата ми.", коментира Хоселу, който влезе като резерва в полуфинала с Байерн Мюнхен и отбеляза двата гола за победата с 2:1.

"Успях да споделя този момент с децата ми, жена ми и майка ми. Големият ми син плачеше като момиче. Малкият още не разбира толкова много, а жена ми знае всичко, през което сме минали тези години. В деня, когато подписах тук, мечтаех за това. Това е титлата, която всеки иска да спечели."

"На полувремето Анчелоти ни помоли да коригираме няколко аспекта, защото първото полувреме не беше добро. Оцеляхме до почивката и знаехме, че трябва да се възползваме от шансовете си. Коригирахме няколко позиции и в крайна сметка Анчелоти намери разковничето. Мисля, че през второто полувреме бяхме по-добри и затова успяхме да вкараме два гола. Ние просто сме победители."

"Треньорът каза на Карвахал, че изглежда приключил. Много се радвам за него, защото вече има 6 Шампионски лиги. Той е най-добрият краен защитник в историята на Реал Мадрид. Малко са играчите, които могат да кажат, че са спечелили 6 европейски купи. Карвахал е единственият, който е бил титуляр във всички тях. Бях обещал, че ще се татуирам. Отивам да пийна и да си запазя дата. Все още не мога да кажа дали ще остана, но ще започнем разговори."