на живо

Емоциите на Карагър при погрома на Анфийлд (ВИДЕО)

Легендата на Ливърпул преживя тежко загубата от Реал

Емоциите на Карагър при погрома на Анфийлд (ВИДЕО)

Късно снощи Ливърпул излезе срещу Реал Мадрид в Шампионската лига с мотивацията да си отмъсти за загубата с 0:1 във финала на турнира през миналия сезон. Мърсисайдският кошмар обаче продължи с унизително 2:5 насред Анфийлд. Никой не може да покаже емоциите, през които минаха феновете на тима, по-добре от Джейми Карагър.

Легендата, понастоящем анализатор за CBS Sports, смени буйната радост при 2:0 още в 14' с гняв и разочарование до края на мача. Компилацията с неговите реакции се превърна в хит в социалните мрежи.

Карагър ядеше и се разкрещя с пълна уста при гола на Нуниес, преди да се обърне с "Това късмет ли беше, Петер?" към колегата си Шмайхел след 2:0. В този момент си личеше усещането на бившия английски национал, че това може да е още една магическа европейска вечер за Ливърпул. Но последва "мамка му" при първия гол на Винисиус и шок, че Алисон не избра лесния пас, а подари на бразилеца попадение за 2:2.

Оттам нататък грешките на Ливърпул в отбрана дойдоха в повече на Карагър и той изглеждаше сякаш не иска да бъде в студиото. За щастие остана, за да анализира отлично къде са проблемите на любимия му отбор.

Карагър се съгласи с колегите си Тиери Анри и Майка Ричардс, че това е краят на една успешна ера за Ливърпул.