на живо

Heineken отложи "11 метра до Уембли"

Ангажименти спряха Жулио Сезар за планираното събитие на 12 май

Планираното за 12 май събитие "11 метра до Уембли" се отлага, обявиха организаторите от Heineken. Причината са ангажименти, които ще попречат на световноизвестния вратар Жулио Сезар да дойде в София.

Планът бе 80 късметлии, отговорили правилно на въпросите на heineken.com/bg/bg//oneshotatglory, да получат уникалната възможност да изпълнят дузпа срещу Сезар на националния ст. Васил Левски.

При един от отбелязалите щеше да отиде билет за двама за финала в Лондон на 1 юни, а други 50 от участниците щяха да се сдобият с ценни хартийки за специално излъчване на финала в София.

Снимка: Reuters

Цялото съобщение:

Обратите в UEFA Champions League се случват както на терените, така и събитието "11 метра до Уембли".

За наше съжаление събитието, планирано на 12 май 2024 г. с участието на Жулио Сезар, се отлага поради неотложни негови ангажименти.

Очаквайте информация за тегленето на наградите на нашата уебстраница съвсем скоро!

Благодарим Ви за разбирането!

За връзка с нас: 0800 11 330 (безплатно обаждане от всички оператори в България) всеки работен ден от 09.00 ч до 17.00 ч.

Екипът на Heineken

Повече информация за това как Heineken подкрепя да се изгради по-положително и приобщаващо изживяване за всички футболни фенове тук: https://www.heineken.com/realhardcorefans