на живо

Козмин Моци: Ще бъде различно срещу "Сутиеска". Излизаме за победа

Гледайте "Сутиеска" - "Лудогорец" пряко по bTV Action от 21:30 ч. на 12 юли

Техническият директор на "Лудогорец" Козмин Моци заяви, че не очаква лесен реванш срещу шампиона на Черна гора "Сутиеска". 

Двата тима ще се изправят един срещу друг на 12 юли в Подгорица във втора среща от първия квалификационен кръг на Шампионската лига. Първият мач завърши с победа 2:0 за разградчани у дома. 

Срещата може да гледате пряко по bTV Action от 21:30 ч.!

"Винаги първите мачове са много тежки, момчетата са малко изморени от лагера. Има неща, които могат да се променят. Надявам се, че са се научили от първия мач. Вторият мач няма да е толкова лесен. Отиваме да се борим за класирането", каза Моци при заминаването на тима за Подгорица. 

Снимка: Lap.bg

Бившият румънски футболист е убеден, че този път съперниците им ще дадат по-сериозен отпор.

"Мисля, че ще е различен мачът, защото те нямат какво да губят. Те ще излязат да играят атакуващ футбол. Надявам се да направим един хубав мач и в края да сме щастливи. Момчетата още не мислят, че сме класирани, така че мисля, че ще се борим 90 минути за победа. Нашата цел е да се класираме за групите на Шампионската лига. Още не сме играли срещу топ съперници, но шампионът на Черна гора не е толкова лесен съперник", каза Моци.

Гледайте реванша "Сутиеска" - "Лудогорец" пряко по bTV Action от 21:30 ч. на 12 юли!