на живо

Ненов: "Лудогорец" се разви много в последните години

"Ако бяхме вкарали рано за 1:0, не се знаеше накъде отива срещата"

Халфът на "Сутиеска" Юлиян Ненов, който бе един от най-добрите за черногорците срещу "Лудогорец", отчете класата на "орлите". Бившият играч на "Ботев" Враца заяви, че българският шампион се е развил много на и извън терена, за да излезе като фаворит и да запише две победи над черногорците в първия квалификационен кръг на Шампионската лига - с 2:0 в Разград преди седмица и с 1:0 при визитата тази вечер. Според Ненов на "Сутиеска" са липсвали увереност и късмет.

"Днес бяхме по-уверени на наша земя. Мисля, че през първото полувреме изпуснахме много добри ситуации и късметът не ни покри. Ако бяхме вкарали рано за 1:0, не се знаеше накъде отива срещата. Мисля, че и в първия мач играхме добре във фаза защита, но сега показахме, че можем и в атака, само не си повярвахме малко. Не си повярвахме достатъчно. Преди мача си говорихме, че сме сигурни, че ще вкараме."

"Приятно е да се изправя срещу български отбор. Много пъти съм играл срещу "Лудогорец", сега играем в Шампионска лига. Надявам се да имаме още български отбори. "Лудогорец" последните години се разви не само на терена, но и извън него.", коментира Ненов пред bTV.

Снимка: startphoto.bg