на живо

"Просто разроших косата й..." - баджанаците Де Бройне и Куртоа

2 гола и 11 години по-късно

 

Първият полуфинал от Шампионската лига между Реал Мадрид и Манчестър Сити, завършил 1:1 на "Сантяго Бернабеу" накар световните медии да припомнят една история за баджанаци от преди години.

През 2012 г. бившата приятелка на Кевин де Бройне - Каролине Лийнен, му изневерила със съотборника му в националния отбор на Белгия Тибо Куртоа.

По онова време и двамата са собственост на Челси, но никога не са носили екипа на "сините" от Лондон. Кевин е под наем в германския Вердер, а Куртоа защитава цветовете на Атлетико Мадрид.

Според белгийското списание Story, докато германският тим е бил на легар в Турция, Лийнен се е поглезила с пътуване до испанската столица... Няколко седмици по-късно Де Бройне разбира за аферата и прекратява връзката с неверницата, която се завръща в Белгия.

Кевин е съсипан, но все пак прощава на Куртоа.

"Не казах нищо с месеци, защото родителите на Кевин казаха, че ще заведат дело, ако проговоря. През лятото на 2012 г. той ми каза, че има връзка с моя приятелка и аз му дадох избор - или тя, или аз.

Бях готова да му дам втори шанс, но връзката ни никога нямаше да е същата. След това отидох в Мадрид и Кевин каза, че това пътуване е добра идея.