на живо

"Следващия път ела с пръстен" (ВИДЕО+СНИМКИ)

Коя е жената до Карло Анчелоти?

"Следващия път ела с пръстен" (ВИДЕО+СНИМКИ)
 

Карло Анчелоти е епоха в световния футбол. Енциклопедия за поколения напред. Най-ценната европейска клубна купа, която той спечели снощи на "Уембли" с Реал, е пета титла за него като треньор.

Гуардиола, Зидан и Боб Пейсли имат по три континентални корони. Гуардиола спечели първите две европейски титли на пейката на Барселона през 2009 и 2011 г., а миналата година и с "гражданите". Зидан е №1 с Реал (2016, 2017 и 2018 г.) и Пейсли с Ливърпул (1977, 1978 и 1981 г.).

Анчелоти отпразнува емоционално новата титла, хвърляйки се в прегръдките на съпругата си Мариан Барена.

Снимка: Facebook/Instagram

Тя беше на трибуните на „Уембли“ с феновете на Реал Мадрид, а италианецът я намери веднага след последния съдийски сигнал.

Блондинката е родена пред 1970 г. във Ванкувър. Баща ѝ се е занимавал с морски науки, а майка ѝ учи философия.

Любовната история между Анчелоти и Барена започва в ресторант в Лондон. Треньорът тъкмо е скъсал с Марина Крецу, румънска журналистка, с която има седемгодишна връзка.

Татко Карло се влюбва в бъдещата си съпруга от пръв поглед. Засича я в ресторант. Според медиите на Апенините Анчелоти, който по това време е треньор на Челси, се приближил до масата на Барена и й казал: "Ще бъдеш моя годеница един ден", а тя на своя ред му отвърнала: "Разбира се, следващия път ела с пръстен."

Женят се на 6 юли 2014 г. във Ванкувър. "Харесват ми три неща в нея - много красива и интелигентна е. Спокойна е като мен. Жените обикновено оказват натиск, а тя не го прави."

Снимка: Facebook/Instagram

Дамата е опитен бизнес консултант, която започва образование си в университета "Саймън Фрейзър", където специализира финанси и завършва с бакалавърска степен по бизнес администрация. Между 1998 г. и 1999 г. учи в Thunderbird School of Global Management, откъдето излиза с магистърска степен по бизнес администрация и международен бизнес.