на живо

В Лудогорец: Грузия са нация в подем. Чака ни труден мач

Треньорът Георги Дерменджиев разкри какви са целите за мача с Динамо Батуми

В Лудогорец: Грузия са нация в подем. Чака ни труден мач
 

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев очаква труден мач срещу Динамо Батуми. Двата тима се изправят един срещу в първия квалификационен кръг на Шампионската лига утре (10 юли) в Разград. 

"Изобщо няма да бъдем изненадани, много добре сме запознати с Динамо. Много добър отбор, играе модерен футбол. Аз мисля, че и Грузия като нация е във възход. Очаква ни един много сериозен и труден мач", заяви Дерменджиев. 

Снимка: Lap.bg

Националният отбор на Грузия игра на осминафинал на европейското първенство в Германия. Тимът дебютира на евро финали и отпадна от Испания. 

Рецептата Лудогорец да се класира в груповата фаза на Шампионска лига е много проста – да побеждаваме. Естествено е, че ние сме разучили Динамо така, както и те знаят ние като отбор какво представляваме. Няма нещо, което да ни изненада. Проведохме много добра подготовка, мисля, че сме готови. Динамо има два официални мачове, а ние нямаме такива мачове", заяви Дерменджиев и добави:

"Ръководството винаги има високи цели. Не само ръководството, а и отборът. Още в самото начало сме заявили, че трябва да стигнем максимално далече в Европа"

Снимка: Lap.bg