на живо

Дерменджиев: Мачът със Сервет си остава 50 на 50 (ВИДЕО)

Треньорът на Лудогорец смята, че качественият терен в Разград ще е от помощ

Дерменджиев: Мачът със Сервет си остава 50 на 50 (ВИДЕО)

Качеството на терена в Разград е по-високо от това в Женева, което ще помогне на Лудогорец в реванша със Сервет в Лигата на конференциите. Това смята треньорът на българския шампион Георги Дерменджиев.

"Орлите" приемат швейцарския тим утре, след 0:0 в първия двубой от плейофите, но според Дерменджиев шансовете за продължаване напред остават 50 на 50.

Мача можете да гледате в четвъртък от 19:45 ч. пряко по bTV Action. Коментарното ни студио започва в 19 ч.

"В Женева теренът не беше много добър, но ние не се оправдаваме с това нещо. Надяваме се, че доброто състояние на игрището в Разград ще ни помогне. Не знам дали създаваме или не достатъчно голови положения. За нас е важно ние да сме крайни победители, а не колко ситуации ще направим в мача"

"Не мисля, че утрешната среща ще бъде чак толкова коренно различна в сравнение с първата. Защото ние като противници се познаваме добре и се надяваме, че ще стане един добър мач. Резултатът 0:0 от първия мач беше добър за нас, но аз мисля, че мачът си остава 50 на 50. Сервет е един много добър отбор, много добре комплектован. Не му пречи да играе като домакин или като гост, но е вярно, че ние сме домакини и това е важно"

"Трябва да бъдем много умни утре. Мисля, че това не е достатъчно, но е важен момент. Съперникът е добър отбор и ние се съобразяваме с това нещо, но мисля, че имаме много добри шансове да продължим. Действително, теренът в Женева не беше добър, но нашият е, така че се надявам да ни помогне."

"Аз предпочитам отборът да играе равномерно и като домакин, и като гост. Но у дома наистина чувстваме подкрепата на нашата публика и тя ни носи по-голямо самочувствие.", коментира още Дерменджиев.

Лудогорец няма липсващи футболисти преди реванша, с изключение на намиращия се извън състава Антон Недялков.