на живо

Дерменджиев: Собствениците ще коригират и пак ще сме в ШЛ (ВИДЕО)

Треньорът на Лудогорец се готви за повторния си дебют

Дерменджиев: Собствениците ще коригират и пак ще сме в ШЛ (ВИДЕО)
 

Георги Дерменджиев, на когото утре предстои повторен дебют начело на Лудогорец, изрази увереност, че собствениците на клуба ще го върнат в правилния път - към Шампионската лига.

Треньорът даде официалната си пресконференция преди гостуването на турския Фенербахче в третия кръг от груповата фаза в Лигата на конференциите.

"Лудогорец е един изключително добре структуриран отбор. Има собственици, на които принадлежи, те са го създали. Лудогорец игра в групова фаза на Шампионска лига, сега има отстъпление, което съм сигурен, че собствениците ще го коригират и Лудогорец отново ще е в Шампионска лига.", заяви Дерменджиев.

"Щабът ми още се оформя. За два дни няма как да се случи максималното, защото има треньори, към които съм се насочил, но са заети и няма как да се освободят. За момента в щаба е Светослав Дяков, новото име е Здравко Здравков, следващата седмица ще има още нови."

"Доволен съм, че са избрали мен, не знам дали е имало други кандидати, знаете как се вадят кестените. Аз съм изключително лоялен към Лудогорец, така че ще направя всичко възможно този отбор да е на мястото, на което е бил."

"Господин Исмаил Картал е създал един отбор на много високо ниво на европейско ниво и неслучайно Фенербахче има 19 поредни победи. Винаги е добре като се играе срещу толкова добър отбор с такива добри футболисти.", коментира наставникът на "орлите".

"Винаги съм искал моят отбор да играе срещу силен съперник, така се калява. Искам тези момчета да играят срещу Фенербахче, защото направиха много добър мач с Аякс. Знам, че ще е трудно. Фенербахче надиграва всичките си съперници. Ще бъда доволен от равенство. То ще допринесе на играчите, точката ще е добре, защото има още време, Лудогорец може да е втори."