на живо

Илич: Имаме шансове, ако играем както можем

Трябва да дадем максимума, заяви треньорът на ЦСКА преди реванша срещу "Сейнт Патрикс"

Lap.bg

Tреньорът на ЦСКА Саша Илич призова играчите си да дадат максимума в реванша срещу ирландския "Сейнт Патрикс" от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. "Червените" гостуват в Дъблин утре, като имат да заличават пасив от 0:1 след поражението в София.

"Ако играем както можем, имаме шансове да продължим напред. Трябва да дадем максимума. Очаква ни много тежък мач срещу дисциплиниран отбор. Без агресия не може да се играе футбол. Това не зависи само от нас, а и от противника. Не трябва да бъдем страхливи, имаме 90 минути. "Сейнт Патрикс" е дисциплиниран отбор. Играха отлично, а някои техни футболисти имат потенциал за развитие. Съперникът има добър резултат от първия двубой и ще играе пред своя публика, но ние сме пределно мобилизирани.", заяви Илич на пресконференцията преди двубоя.

"Турицов е в добро състояние, тренира пълноценно. Очаквам да видя агресивен отбор, който не допуска грешки във важните моменти. Ако играеш добре, феновете те подкрепят. Аз съм бил футболист и знам добре това. Знам, че имаме негативна статистика от последните ни няколко гостувания в европейските турнири, но това не ме притеснява. Всичко зависи от нас. Ако играем на ниво и не грешим, имаме големи шансове да продължим. Трябва да бъдем агресивни, концентрирани и мотивирани.", коментира още наставникът на "армейците".