на живо

Ники Пенчев пред bTV: Имам приятели в Лудогорец, ще съм на стадиона

Волейнационалът играе за Фенербахче, но ще подкрепи родния шампион

Ники Пенчев пред bTV: Имам приятели в Лудогорец, ще съм на стадиона
 

Волейболният национал Николай Пенчев, който носи екипа на Фенербахче, ще подкрепи Лудогорец в предстоящия двубой от Лигата на конференциите.

В интервю пред bTV той сподели, че има приятели в родния футболен шампион и ще бъде на трибуните за срещата от третия кръг на груповата фаза.

"Тези дни разбрах, че Лудогорец ще играе срещу Фенербахче. Тук съм и ще подкрепям отбора, имам познати в него, с които успях да се видя. Мисля, че ще присъствам на мача, стига да съм свободен. Имам тренировка, но на обяд. Доста отдавна не съм бил на футболен мач.", заяви Пенчев.

"Имаме страшно много български спортисти по целия свят. Предполагам, че в Лудогорец не са очаквали да има българин, който играе във Фенербахче. Надявам се да са се зарадвали. Сигурен съм, че на стадиона ще има страшно много българи, които ще подкрепят отбора. Дано да се получи хубав мач.", допълни посрещачът.

"Аз съм си българин, така че ще бъда за Лудогорец. Имам приятели в отбора. Най-добре се познавам със Светослав Дяков, от доста време."

"Отдавна не съм бил на футболен мач, може би от дете. Не следя много футбола като цяло, но когато има интересни мачове от европейски или световни със сигурност гледам.", сподели националът, който премина в турския гранд наскоро, след като през миналия сезон спечели Купата на Украйна с Епицентър Подоляни.