на живо

Николай Костов преди Шкупи: Надявам се да покажем добро възпитание (ВИДЕО)

Няма да има подценяване, вярва треньорът на Левски

 

"Надявам се футболистите да подходят сериозно и да не подценяват съперника, който има своите достойнства. Теренът от първия мач не повлия само на нашия отбор.

В Шкупи също има много добри футболисти, които могат да играят с топката бързо“, каза треньорът на Левски Николай Костов преди реванша от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите срещу Шкупи.

"Сините" посрещат македонците в четвъртък от 20:00ч. на "Герена".

"Трябва да бъдем по-прагматични, защото имаме два гола аванс, да не даваме много възможности на съперника. Това не означава, че ще играем защитно.

Рикардиньо е готов за игра, не сме взели решение дали ще започне като титуляр. Кристиан Димитров е контузен и със сигурност няма да играе", продължи той.

 

"Нашите играчи имат нужда от поддръжката на феновете и се радвам, че стадионът ще бъде пълен. Не знам дали мога да повлияя на феновете, надявам се да няма инциденти, да покажем добро възпитание.

 

Сигурен съм, че нашите привърженици ще демонстрират уважение, каквото ние не получихме там. Футболистите отделят значително внимание в друга посока, качеството на играта спада, когато се срещат отбори от Балканите", е мнението на Костов.