на живо

Илич: Феновете разбраха колко много значат за нас

"Базел" е опасен отбор, реваншът ще е различен, предупреди треньорът на ЦСКА

Илич: Феновете разбраха колко много значат за нас

Треньорът на ЦСКА Саша Илич използва пресконференцията си след победата срещу "Базел", за да поздрави играчите за представянето им и да благодари на "червените" фенове за подкрепата на Националния стадион.

"Армейците" победиха с 1:0 в първия мач от плейофния сблъсък в Лигата на конференциите, записвайки своя успех №200 в евротурнирите. Реваншът в Берн е насрочен за след седмица - 25 август.

Снимка: Lap.bg

"Искам да поздравя футболистите за фантастичния мач. Феновете и днес разбраха колко много значат за нас... "Базел" е изключително опасен отбор, който може да накаже всяка грешка. Играта ни вървеше с помощта на публиката.", започна Илич.

"Това беше само първата част. Ако искаме да продължим, след една седмица трябва да играем по по-добър начин. "Базел" е изключителен отбор, има футболисти, които могат да накажат всяка грешка на противника. Грешките в Швейцария трябва да ги сведем до по-малко отколкото днес."

"Ако мога да се пошегувам - липсва ни Меси. Иначе разполагаме с футболисти, с които можем да играем на добро ниво."

Снимка: Lap.bg

"Мачът в Швейцария ще е по-различен от този преди две години. Трябва да играем по-умно.", допълни настнавикът на ЦСКА, който похвали специално младия Християн Петров.

"Много съм доволен от него. За първи път при мен играе като ляв бек. Не знам нищо за наказанието на Де Нойер."

Снимка: Lap.bg