на живо

Текпетей: Това не е Лудогорец, извиняваме се (ВИДЕО)

Трябва да вдигнем глава и да опитаме да се поправим, каза капитанът

Текпетей: Това не е Лудогорец, извиняваме се (ВИДЕО)
 

Капитанът на Лудогорец Бърнард Текпетей заяви, че той и съотборниците му се чувстват много засрамени след шокиращото поражение с 1:7 от датския Нордшеланд в Лигата на конференциите.

Той, същото като треньора Ивайло Петев, поднесе извиненията си на феновете на 12-кратния роден шампион.

"Чувстваме се много засрамени от начина, по който играхме. Много засрамени от факта, че допуснахме толкова и такива лесни голове. Това е нещото, което мога да кажа след този мач. Извиняваме се на феновете и на всички, защото това не е Лудогорец. Направихме много грешки и ще се опитаме да се поправим в бъдеще. Много съжалявам като капитан и като част от отбора, аз също трябва да поема отговорността.", каза ганаецът пред bTV.

"Със сигурност не играхме на нашето ниво. Да, знаем, че това им е стила – да ни пресират. Ние им позволихме да вкарат изключително лесни голове. Не сме ги подценили, но ни вкарваха като на тренировка. Но това е футболът и трябва да го приемем. Когато загубим, трябва да си вдигнем главата и това не е краят. Това е турнир и ние сме в този турнир все още. Трябва да се борим във всички мачове до края".

"Ще ни бъде много трудно да вдигнем главите. Защото ни предстои тежък период, повярвайте ми. Но трябва, да се фокусираме. Имаме мач в неделя, който ще се опитаме да спечелим и така ще се вдигнем. Като истински професионални играчи."

"Надявам се да извлечем някакъв позитивен момент от тази ситуации, но се чувстваме много зле. Да, днес това не беше Лудогорец. Хората не са свикнали да виждат отбора по този начин. Но ще покажем на феновете, че ще се върнем и ще бъдем силен отбор отново и ще гоним нивото, което имахме. Просто сме засрамени, това е.", коментира още Текпетей, който вече гледа към неделното гостуване на Пирин Благоевград в Първа лига.