на живо

Алисон за "Код Спорт": Цялото ми семейство е доволно от трансфера в "Ливърпул"

Гледайте предаването всяка неделя от 12 ч. по RING

Вратарят на "Ливърпул" Алисон, детето-чудо на българския волейбол Алекс Николов и сръбският треньор на "Септември" - Славко Матич, са специалните гости в поредния епизод на предаването "Код Спорт" по телевизия RING.

"Винаги се старая да поема своята отговорност на терена, а тя, както знаете, за всеки един вратар не е малка. Трябва да си постоянно концентриран, особено в ключовите моменти на мача. За да е на топ ниво, един вратар трябва да работи много. Да се труди повече от всички останали на терена. Само една грешка може да коства успеха на твоя отбор и именно тя ще бъде запомнена, а не отличното ти представяне през останалия период от срещата. Трябва да си хладнокръвен, когато си в игра", каза Алисон.

"Идването ми в "Ливърпул" беше голямо предизвикателство. Пристигането ми на "Анфийлд" се оказа много важен момент в моята кариера, а и цялото ми семейство беше доволно от този трансфер. Дойдох тук, за да се развия като футболист и да доразвия кариерата си по най-добрия начин. Знаех какво ме очаква в този велик клуб", добави бразилският страж.

Всички акценти от предаването ще откриете във видеото.