на живо

Антъни Иванов: Оттук нататък ще минавам като танк през всичко и всички

Плувецът изригна срещу федерацията, обжалва наказанието си

Антъни Иванов: Оттук нататък ще минавам като танк през всичко и всички
 

Плувецът Антъни Иванов изригна срещу федерацията. С публикация в социалните мрежи той обяви, че ще обжалва наложеното му наказание - лишаване от състезателни права за 3 години и глоба от 2000 лв.

Иванов изрази и разочарованието си, че не е получил подкрепа от клубове, съотборници, национали и журналисти.

Снимка: Lap.bg

"Не знам защо сме толкова злобни и лоши като народ, но за това оттук нататък само ще минавам като танк през всичко и всички.", написа той.

Цялата публикация:

"Доста хора ме питат какво става. За това сега ще отговоря.

Аз също съм объркан какво се случва. За мен е абсурдно собственият ти ОК и ПФ да ти забиват нож в гърба и да се опитват да те изкарват човек, който не си, целейки да ти съсипят психиката и никога повече да не си им пречка. 99.9% от хората на моето място досега щяха да са се пречупили.

Аз лично влизам сега да направя 100х100. Просто не могат да си представят хората, които са зад този целия театър какво ги очаква оттук нататък. Аз съм адски злопаметен човек. Не може да помагам на всички в българското плуване цял живот и накрая всички да са срещу мен, защото съм един от най-добрите ни плувци. Това е адски смешно, грозно и БЪЛГАРСКО.

Снимка: Lap.bg

Не знам защо сме толкова злобни и лоши като народ, но затова оттук нататък само ще минавам като танк през всичко и всички. Дотам успяха да ме докарат и ще напомням всеки път, че ТЕ НЕ СТАВАТ.

Те много добре знаят кои са. Хора, които вземат пари под масата, за да провалят животите и кариерите на хората, които са правили това цял живот. Жив пример са трите момчета, които са все още с “ВРЕМЕННО СПРЕНИ ПРАВА”. Знаете ли какво значи това? Това значи, че все още не е взето окончателно решение. Вече минаха 2 години и половина оттогава.