на живо

Аз командвам тук: Скандал с Мбапе, охранители и тв звезда (ВИДЕО)

Бившият пилот от Ф1 и настоящ водещ Мартин Брандъл проведе странно интервю в Монако

Аз командвам тук: Скандал с Мбапе, охранители и тв звезда (ВИДЕО)
 

Напрежение в падока на Формула 1 в Монако. Емблематичният бивш пилот и настоящ журналист Мартин Брандъл влезе в скандал с охранителите на Килиан Мбапе.

Водещият на Sky Sports опита да интервюира звездата на френския футбол преди старта. 25-годишният нападател пристигна в Монако часове след като спечели Купата на Франция в последния си мач за ПСЖ.

И въпреки че Брандъл се доближи съвсем учтиво до Мбапе, един от гардовете се пресегна и го блъсна. Британецът запази хладнокръвие и отговори: "Всичко е наред, приятел. Аз командвам тук."

Самият футболист явно не забеляза проблема и продължи напред, а охраната му упорито отстояваше позицията си. "Килиан, аз съм Мартин Брандъл, Sky F1. Мисля, че той е щастлив да говори", заяви водещият.

Мбапе най-накрая го разпозна, но опита да отклони въпросите му. "Тук съм само за състезанието." Брандъл обаче го попита дали може да надбяга болидите до първия завой. "Не, не съм толкова бърз. Дойдох като фен и искам да се насладя на момента", отговори Килиан през смях.