на живо

Bend It Like AJ? Джошуа засенчи Бекъм (ВИДЕО)

Двамата изпълниха изящни свободни удари в Маями

Bend It Like AJ? Джошуа засенчи Бекъм (ВИДЕО)

Антъни Джошуа показа, че краката му не служат единствено за подскачане из ринга. Бившият шампион в тежка категория реализира свободен удар с впечатляващо изпълнение, при това пред героя на своето детство - Дейвид Бекъм.

Боксьорът се появи в базата на Интер Маями във Флорида и показа футболните си умения. А компания му прави легендата на английския футбол и собственик на клуба.

Най-напред Бекъм сякаш включи машина на времето с изящен удар, който остави вратаря безпомощен. След това дойде редът на бившия шампион на WBA, IBF, WBO и IBO в тежка категория. 33-годишният AJ прати топката в ъгъла с прецизно фалцово изпълнение.

Тези дни Бекъм не слиза от първите страници заради наскоро завъртения документален филм на Netflix. Лентата проследява живота му с Виктория Бекъм от зората на кариерите и връзката им.

От своя страна Джошуа очаква следващия си мач, след като нокаутира Роберт Хелениус през август. Той вероятно ще получи шанс за титлата на IBF заради предстоящия сблъсък между Тайсън Фюри и Олександър Усик.