на живо

Бой, задушаване и плюване: Уайлдър не може да приближава годеницата и детето си

Тели Суифт се оплака от физически и сексуален тормоз

 

Бившият световен шампион в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC) Дионтей Уайлдър е загазил сериозно! Той няма право да приближава годеницата си Тели Суифт и шестгодишната им дъщеря. 

Срещу боксьора има повдигнато обвинение за домашен тормоз и в сила вече е ограничителна заповед. На 25 юни боксьорът и Суифт трябва да застанат пред съда, за да разрешат проблемите си. 

Двамата са заедно от 2018 г., като Тели обвинява Бронзовия бомбардировач, че системно я тормози. Тя се оплаква от поне 5 опита да я задуши. В документите, с които разполага сайта TMZ, се казва, че при последния такъв опит Уайлдър е наплюл бъдещата си жена, а след това е натиснал възглавница върху лицето ѝ.

Суифт твърди, че през април боксьорът е разпратил обезпокоителни съобщения на близките и хората, с които работи от личния ѝ лаптоп без тя да му е давала достъп.

Също така той очаквал да има сексуални контакти с нея "по 3 пъти на ден".

През април Уайлдър изгонил от дома им Суифт, въпреки че тя се възстановявала от операция. От тогава тя и дъщеря им живеят в друг имот в Лос Анджелис, но боксьорът продължавал да ги шпионира. 

Тя се страхува, че той отново ще избухне и ще я малтретира, особено след като преди дни загуби мача си срещу китаеца Жилей Жан. Уайлдър беше нокаутиран в петия рунд, като понесе доста критики за слабата си форма.