на живо

Борусия Дортмунд с изкушаваща фенка - модел и медицинска сестра (ВИДЕО)

Капитанът Марко Ройс е любовта на живота ѝ

Ким Шиле е голям привърженик на Бундеслигата и редовно туитва за любимия си клуб - Борусия Дортмунд. А октомври е най-щастливият ѝ месец, защото срещна любовта на живота си - капитана Марко Ройс, след драматичното равенство с Байерн Мюнхен (2:2).

Тогава русата бомба се сдоби с емблематичната си жълто-черна фланелка, подписана от легендата.

23-годишната блондинка е от югозападна Германия, но редовно пътува на север до Сигнал Идуна Парк. Когато Ким не пее от сърце за Борусия, тя спасява животни в болницата или публикува снимки на голф игрището или дори от ринга за своите 343 000 последователи в Instagram.

Шиле осъзнава, че иска да работи в болница, когато счупва ръката си като тийнейджърка. След като завършва гимназия на 17, веднага се обучава за медицинска сестра. Тя е получила разрешение от шефовете си да разпространява съдържание от работата в болницата, за да представи на последователите си живота в нейния медицински свят.

Ким е търсена от различни маркетингови агенции и сега съчетава работните си постове с рекламата, социалния и личния живот, както и с Борусия.

Тя се наслаждава на ваканции в Дубай и Ибиса, реновира новата си къща, отиде на ски в Австрия и дори посети мач от NFL на стадиона на Байерн - Алианц Арена.

Ким е запален голф играч и има хайлайт в социалните мрежи, посветен на замахванията ѝ на игрището, плюс още един за подвизите си в кикбокса във фитнеса.