на живо

Бременната Ивет за bTV: Бебето отсега е спринтьор

Със Симоне научихме новината по имейл, искам голямо и шумно семейство

Бременната Ивет за bTV: Бебето отсега е спринтьор

Ивет Лалова избра bTV, за да съобщи прекрасна новина. Атлетката, която пренаписа историята на българския спринт, и съпругът и Симоне очакват бебе.

Европейската шампионка, участвала на пет олимпийски игри, получи розов и син биберон от водещия на "120 минути" Светослав Иванов. Тя обаче тактично прие и двата. "Предпочитам да запазя пола в тайна. Бебето е само едно, не са две", уточни с усмивка тя.

"Това е голямата мечта, която се сбъдна през тази година. Живот и здраве, ще бъда мама в олимпийската година. Обичам нещата да бъдат мотивиращи и вдъхновяващи, затова не смятам да спирам да работя. Това бебенце вече направи няколко корици, реклами, мастър класове. То е трето поколение спринтьор, и то от мъничко спринтира", пошегува се Лалова.

"Разбрахме преди няколко месеца на най-красивото място на света за нас - олимпийския стадион в Будапеща. Научихме, че ще станем родители - получихме резултатите по имейл. Симоне беше до мен. Казах му - ще си имаме бебе. Това е много емоционален момент, не може да се опише с думи. През последните години претърпях много загуби и съм щастлива, че сега някой ще се присъедини към нас."

"Винаги съм искала да бъда майка, но бях отговорна към спорта и не съм слагала кариерата си на пауза. Чакам го от много време и се надявам и твоите колеги да проявят разбиране, ако не искам да обикалям навсякъде и да разказвам само за това."

"Моята мисия в живота е да нося емоция на хората. Все още ги вдъхновявам. Вярвам, че много от тях ще бъдат щастливи заедно с нас, защото и те са чакали по някакъв начин."

"Режимът ми остава олимпийски. Здравето е в наши ръце, трябва да се храним добре. И това не е въпрос на пари, а на дисциплини и на култура. Моят режим остава като на спортист и се чувствам добре. Чувствам се дори в оптимална форма, клякам и бягам, готова съм."

"Броили са ми плочките на корема, имаха подозрения, но почти до края никой не разбра. Това е енергия и щастие, защото семейството и обичта между хората са най-прекрасното нещо на този свят. Имам най-прекрасната майка на света и се надявам и моето дете да ме приема като пример. Тя ми показа, че няма невъзможни неща и мога да постигна всичко."

"Надявам се да се доближаваме все повече до класическото голямо италианско семейство и да бъдем шумни. Италия няма как да не се намеси при избора на име, но ние сме интернационално семейство, пътуваме много и за мен е важно детето да има име, което разбират навсякъде и да произнасят лесно."

"Моето пожелание е здраве и много нови цели през новата година. Когато имаме цели, намираме път как да стигнем до тях. С повече енергия и устрем."