на живо

Драма в личния живот на Фернандо Алонсо

Легендата на Формула 1 изненада почитателите си

Няма пълно щастие. Когато ти върви в нещо, обикновено е за сметка на друго. Доказателство за това е легендата във Формула 1 - Фернандо Алонсо.

Двукратният световен шампион стъпи на подиума за трети пореден път, след което съобщи на почитателите си, че се е разделил с приятелката си Андреа Шлагер.

"Искахме да ви кажем, че връзката ни като двойка приключи. Имахме късмета да споделим фантастично време заедно и ще продължи да бъде така, но с различна форма на обич."

"Както вероятно сте видели, ние продължихме да работим на и извън пистата по различни проекти заедно и през това време и ще продължим да го правим с най-дълбока любов и уважение един към друг. Решихме, че е подходящо да споделим това, тъй като винаги сте били там и ни подкрепяте. Благодаря за това. Фер & Андреа", написаха двамата в профилите си в социалните мрежи.

Двойката бе заедно от месец май миналата година и се запозна именно покрай Формула 1. Шлагер е известна австрийска спортна журналистка, отразявала значими форуми като Зимни олимпийски игри, мондиала през 2014 г., MotoGP, турнири от Големия шлем в тениса и други.