на живо

"Здрави и силни": Влизаме във фитнеса! (ВИДЕО)

В епизод 3 Белчо Христов показва нагледно основи на кръговата тренировка при мъжете

"Здрави и силни": Влизаме във фитнеса! (ВИДЕО)

Днес е последният ден на 2022 година. Днес обаче може да е първият ден за някой, който иска да промени начина си на живот и да започне да спортува правилно.

Ред е на епизод 3 от видео поредицата "Здрави и силни" с Белчо Христов! В него един от най-големите специалисти в България в областта на здравословното хранене и на кондиционните тренировки показва нагледно основите на прочутата кръгова тренировка.

Заедно с Белчо екипът ни във Варна – Йордан Фотев и Цветомир Николов прекрачва прага на фитнес залата. Нищо, че е 31 декември! Никога не е късно за ново начало. А всеки, който е устремен да го постави, не бива да бърза, а да следва азбуката на подобен тип занимания.

Какво значи кръгова тренировка? Колко упражнения включва една подобна тренировка във фитнеса? Колко серии съдържа едно упражнение, за да има полза от него? Колко повторения трябва да има във всяка една серия?

Отговорите ви очакват в епизод 3 на „Здрави и силни“, както и на адрес belchohristov.com, където ще откриете море от информация, както за здравословното хранене, така и за всеки един процес, който протича в тялото ни по време на пътя на промяната.

А ако вие не сте гледали предишните два епизода на "Здрави и силни“, може да го направите отново тук:

Епизод 1 на "Здрави и силни" с Белчо Христов: https://bit.ly/3hXSfgd
Епизод 2 на "Здрави и силни" с Белчо Христов: https://bit.ly/3IcQiqG