на живо

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: GLORY 89 с Бадр Хари и Копривленски

Не пропускайте зрелището от най-известната в света верига за кикбокс

Време е за GLORY 89 - историческото първо издание на Балканите на най-известната в света верига за кикбокс. Домакин е Бургас. Може да гледате шоуто пряко в ефира на спортната телевизия на България RING, както и безплатно и без регистрация на btvsport.bg.

Нощта на 7 октомври в Арена Бургас ще бъде историческа за братя Копривленски, които за пръв път в една и съща гала вечер ще покажат бойни умения, тактика и талант.

Докато родната звезда Стоян Копривленски е част от основната файт карта и ще се изправи срещу румънеца Сорин Калинюк, то Мартин Копривленски получи право на участие в подгряващи срещи, като ще се бие с Константин Михайлов.

На ринга ще се качат и други атрактивни български кикбоксьори, сред които носителят на шампионски пояси в няколко бойни организации Драгомир Петров, участникът в ENFUSION Теодор Христов, двукратният световен и европейски шампион Александър Петров и други.

Голямата атракция обаче е участието на легендата Бадр Хари. Той ще се сблъска с естонеца Уку Юрендал - една от звездите на международната верига SENSHI в последните години.