на живо

Ивет Лалова пред bTV: Искам да дам крила на Тиаго (ВИДЕО)

Аз вече съм различна, бебето промени и преобърна целия ми живот, щастлива е спринтьорката

Ивет Лалова пред bTV: Искам да дам крила на Тиаго (ВИДЕО)
 

Ден 42. На 24 април се роди синът на Ивет Лалова и Симоне Колио. Днес, 42 дни по-късно, топ спринтьорката ни говори пред bTV за вълнението за бъдеш майка, за липсата на сън, за рождения си ден и за най-ценния подарък.

"Много добре се чувствам, много сме развълнувани със Симоне. Бебето е много добро, буди си само, за да яде. Лукс и късмет. Всичко се пренареди. Появата на това малко същество промени и преобърна целия ни живот", не крие вълнението си Ивет в разговора с Деси Стоянова и "Преди обед".

"Заедно се грижим за Тиаго, Симоме е много активен. Много дълго планирахме живота си след появата на бебето, както и цялото лято. Имаме работни ангажименти, които не спират.

Предстои европейско първенство в Рим, а след два месеца и олимпийски игри. Аз работя онлайн. Цялата грижа е поделена - бебе, стадион, атлетика.

Винаги съм мечтала да израсне на стадиона, на чист въздух и сред големи шампиони", разказва Ивет и очите ѝ светят - горда е, щастлива е, майка е!

На 15 дни е Тиаго, когато за първи път родителите му го водят на пистата.

"Заспа с вдигнати ръце, като победител. Надявам се да стане трето поколение спринтьор. Преди дни беше в ръцете на олимпийски шампион в спринта Марсел Джейкъбс. Дай Боже, да тръгне по този път", надява се Лалова.