на живо

Калейн пред bTV: Когато човек има цел, може да прескочи планини (ВИДЕО)

Грацията завоюва 4 медала на европейското в Баку

Калейн пред bTV: Когато човек има цел, може да прескочи планини (ВИДЕО)

Когато човек има цел, може да прескочи планини! Това заяви пред bTV Боряна Калейн, която спечели четири медала - абсолютната титла в многобоя, злато отборно, сребро на бухалки и бронз на обръч, на европейското първенство по художествена гимнастика в Баку (Азербайджан).

"Много съм доволна от своето представяне на това европейско първенство. Радвам се, че успях да спечеля златния медал в многобоя и да докажа сама на себе си, че няма нещо, което да не мога да постигна и, че когато човек има цел, той може да прескочи планини.", каза грацията.

"Днес имаше някои неточности, но смятам, че успях доста добре да се справя в дадената ситуация - завоювах още два медала, което за мен е огромно постижение."

"Напрежение има. Първо - защото това е много отговорно състезание - европейско първенство. В зависимост от това как се представим тук, получаваме т.нар. квоти за участие на световно първенство. Така че съм много щастлива от начина, по който се представих и искам да благодаря на хората, които ме подкрепиха, защото минах през много трудни моменти, които наистина ми повлияха. Радвам се, че преминах през тях. Благодаря и на хората, които не ме подкрепяха, защото те ме мотивираха да докажа на себе си, че не са прави."

Снимка: Анна Недкова, БФХГ