на живо

Копривленски след победата: Исках да го нараня (ВИДЕО)

Брат ми също победи, баща ми трябва да е доволен от тази вечер

Копривленски след победата: Исках да го нараня (ВИДЕО)

Направих нокдаун във втори рунд, надявах се да го приключа с нокаут, но успях да му нанеса щати. Исках да го нараня, успях да го нараня и съм доволен от себе си. Това бяха първите думи пред bTV на Стоян Копривленски след победата му със съдийско решение над румънеца Сорин Калинюк.

Мачът беше част от най-известната в света верига за кикбокс GLORY 89. Събитието се проведе в родния град на Копривленски - Бургас. Той беше бурно подкрепян от близо 4000 зрители по трибуните.

"Точно в моя роден град му отмъстих, защото първият мач преди две години беше в неговия - Букурещ. Видяхте публиката, подкрепата, уникално чувство. Знаех, че единственият му шанс е нокаут в третия рунд и затова играх по-прибрано. Не съм чакал конкретно този противник - работя върху себе си, не се сравнявам с никого. Целта ми е един ден да бъда шампион."

"Публиката - това беше заряд, това беше бензин, усетих го много яко още при излизането. Насладих се максимално на това усещане. Ако от веригата са останали доволни от тази гала, има възможност всяка година да се прави по едно такова събитие в България."

По-рано победа записа и братът на Стоян - Мартин. "Доволен съм от брат ми, имаме какво да си говорим за подготовката и кондицията. Две победи - баща ми трябва да бъде абсолютно доволен."