на живо

Боксовият Локо София раздаде годишните си награди (ВИДЕО)

Ангел Димитров е №1, специално признание за Светлана Каменова

Боксовият Локо София раздаде годишните си награди (ВИДЕО)

Сребърният медалист от световното първенство за юноши - Ангел Димитров, беше избран за спортист №1 на боксов клуб Локомотив София за 2023 г.

Специална награда получи Светлана Каменова, която вече има квота за Игрите в Париж.

Снимка: Lap.bg

"Много съм доволен от себе си. Винаги може повече. Ще се стремим на повече.", коментира Димитров.

"Изключително успешна натоварена година, но съм горд с отбора, горд съм с колегите, които се трудиха неуморно. Спечелихме 14 медала от големи първенства.", каза президентът на клуба - Борислав Георгиев.

"Няма как да не съм щастлив. Пожелавам на децата да са здрави, да изкарат много хубаво празниците. Догодина се надявам да е още по-успешна, защото имаме Светлана Каменова, която взе олимпийска квота. Надявам се да спечели медал.", допълни той.

"Една невероятна година за мен със спечелена квота. С един медал от световно първенство – въпреки че тогава беше едно много голямо приключение.", сподели Каменова.

Снимка: Lap.bg

"Успяхме с треньорския екип да направим един доста голям прогрес. Щастлива съм, че завършвам годината така. Следващата, живот и здраве, ще надграждаме. Погледът е да направим една добра подготовка и да развиваме вече това, на което сме положили основата."