на живо

Майк Тайсън: Не гарантирам за живота на Джейк Пол (ВИДЕО)

Той е войн и убиец, нормално е да ме е страх, призна инфлуенсърът

Майк Тайсън: Не гарантирам за живота на Джейк Пол (ВИДЕО)
 

Животът на Джейк Пол ще бъде заложен на карта на 20 юли в Тексас. Това предупреди неговият съперник в очаквания с огромен интерес боксов мач - Майк Тайсън.

57-годишният бивш световен шампион в тежка категория ще се изправи срещу 30 години по-младия инфлуенсър, който се пренасочи към професионалния бокс. "Наистина много харесвам Джейк, но след като се качи на този ринг, той трябва да се бие, сякаш животът му зависи само от това. И животът му наистина ще зависи от това", коментира Тайсън на първа пресконференция преди двубоя.

Срещата в Арлингтън ще се проведе в 8 двуминутни рунда, като всеки боксьор ще използва специални ръкавици. Резултатът ще бъде включен в актива на двамата в професионалния бокс.

Тайсън е поискал по-кратките рундове, защото смята, че това ще доведе до повече движение и по-интригуваща битка. Той не се съгласи с критиците, които предположиха, че прави голяма грешка, като се завръща на ринга.

"Хората, които твърдят това, искат да са на моето място. Никой друг не може да го направи. Ние сме приятели, но на този ринг няма да бъдем такива", каза още Динозавъра.

"Знам, че ще бъде изключително трудно, но трябва да се боря с всички препятствия. Може да се случи всичко. Не ме разбирайте грешно. Нормално е сега да ме е страх. Готов съм да проявя истинска смелост и да се кача на ринга. Възрастта няма абсолютно никакво значение. Той е войн и убиец. Прави това през целия си живот", коментира Пол.