на живо

Майк Тайсън стресна феновете, поиска спешна помощ (ВИДЕО)

Боксовата легенда получи здравословен проблем преди полет

 

Майк Тайсън стресна феновете със здравословен проблем. Боксовата легенда поиска спешна медицинска помощ преди полет за Лос Анджелис.

Според екипа на Железния, той е имал гадене и замаяност поради обостряне на язва. От антуража му отрекоха състоянието на Тайсън да е станало причина за двучасовото закъснение на полета, каквато информация се появи. Те обявиха, че самолетът е имал проблем с климатика.

Новината обаче предизвика опасения дали 57-годишният Тайсън е готов да се завърне на ринга на 20 юли, когато трябва да се бие с ютюбъра Джейк Пол в Арлингтън (Тексас).

Тайсън (50-6) се оттегли през 2005 г., след загуба от Кевин Макбрайд (Ирландия), за да се завърне през 2020 г. за демонстративен двубой срещу Рой Джоунс-младши. Срещата завърши с равенство в 8 рунда.

Балансът на с 30 години по-младия Пол, известен с прякора Проблемното дете, е 9-1. Единственото му поражение е от Томи Фюри през февруари 2023 г.

Феновете обаче са притеснени за по-малкия от братята Пол.

"Той е свършен", "Майк все още е машина и звяр", "Тайсън ще го смаже", "Пол е подписал смъртния си акт, а не договор за мача", "Джейк, моля се за теб", "Тайсън изглежда по-добре от всякога. Притеснявам се за момчето" са част от коментарите под видеата от подготовката на Железния.