на живо

На ревю в Дубай с фенка №1 на ЦСКА и футболна легенда

Вероника Стефанова развя карирания флаг на "Писта София"

Фенка №1 на ЦСКА Вероника Стефанова отново огря модния подиум. Този път знойната блондинка участва в Седмицата на модата в Дубай, където в рамките на 5 дни участва в редица ревюта на световни марки и засне няколко фотосесии.

"За първи път в страната се прави нещо подобно. Беше много вълнуващо. Една от сесиите беше в пустинята. Снимах украински продукт лице, а в един момент трябваше да облека... палто. Температурата бе 42 градуса, а пясъкът буквално гореше под нас. Беше забавно. Бяхме на сафари, яздихме камили, забавлявахме се", разказва за bTV русата фурия. С нея е пътувал и екип гримьори и фризьори от България (Александър Иванчев, Мария Ташева, Мартина Гулабчева и Мария Манолова), които също са се докоснали до висшата мода и до най-новите тенденции в бранша. От извора черпи и студентката от Академията за мода - Рая Виктор.

За Вероника обаче сред най-вълнуващите моменти в емирството е бил този, в който е зърнала футболната легенда Роберто Карлош. "Той бе сред зрителите, а аз дефилирах. Не успяхме да се запознаем и да разменим няколко думи заради многото ангажименти. Щях да си взема автограф", казва Стефанова. Тези емоции я връщат назад в годините, когато в Милано се е засякла със звездата от "Дързост и красота" Рич Форестър. "Когато казах на баба ми, се разплака. Не пропускаше серия. Дори ми е казвала, че като съм била бебе са ми преместили часа за къпане, за да не съвпада със сериала и да могат да го гледат на спокойствие", доверява ни Вероника.

След футбола тя най-много обича бързите коли. Три години е била лице на автомобилната ни федерация, а преди дни развя карирания флаг на "Писта София 2022" край "Бояна". "Много се зарадвах на поканата на моята агенция от името на Румен Дунев. Дадох старт на състезанието между Кубрат Пулев, Йордан Йовчев и Петър Стойчев. Адреналинът, шумът на двигателите и цялата атмосфера бяха топ", допълва моделката.

Любовта си към ЦСКА, която наследява от баща си, сега предава и на голямата си дъщеря Анжела, която тренира художествена гимнастика в "армейския" клуб. Надява се към спорта да се насочи и втората й щерка Анабела, която тъкмо прохожда. "ЦСКА е велик клуб. На моменти атмосферата се разклаща и това се отразява на футболистите но съм сигурна, че бъдещето е добро и ще се насладим на още много победи и изненади", надъхва се Вероника Стефанова.