на живо

На вълните на любовта: Спорт и музика

Тейлър и Травис не са първите влюбени от тези сфери

 

Любов! В деня на влюбените няма как да не ѝ обърнем особено внимание. А и все още летим на крилата ѝ, вдъхновени от онази страстна целувка между Тейлър Суифт и Травис Келси след Super Bowl.

Да го кажем направо - те не са първата двойка, която съчетава спорта и музиката. Оказва се, че по света тези две сфери вървят често ръка за ръка и под стрелите на Купидон. Ето част от най-емблематичните влюбени.

Виктория и Дейвид Бекъм
Можем ли да започнем класация за двойки без тях двамата?! Бекс и Виктория станаха сензация откакто се разбра, че излизат заедно през 1997 г. Тогава той беше обещаващ талант от Манчестър Юнайтед, а тя - част от групата Spice Girls. Днес семейство Бекъм се състои от тях двамата, тримата им сина - Бруклин, Ромео и Круз, и дъщеря им Харпър Севън. През годините Дейвид и Виктория преминаха през редица проблеми в отношенията си, включително и изневяра на футболиста, но все пак останаха заедно.

Снимка: instagram.com/davidbeckham/

Дженифър Лопес и Алекс Родригес
Бейзболистът беше обсебил сърцето на атрактивната Дженифър Лопес, но тяхната история нямаше щастлив край. Двамата започнаха да се срещат през 2017 г. и бързо се превърнаха в една от емблематичните двойки в спорта и музиката. Стигна се и до годеж, който беше развален през 2021 г.

Анна Курникова и Енрике Иглесиас
Тенисистката стана известна повече с външния си вид, отколкото с постиженията си на корта. На нейната красота не устоя поп сензацията Енрике Иглесиас. Двамата са заедно от 2001 г. насам, като имат три деца - близнаци (момче и момиче) на 7 години и дъщеря на 4.