на живо

Най-нелепият голфър на планетата (ВИДЕО)

Британски комик се опръска с кал и iсе овъргаля в тинята

Най-нелепият голфър на планетата (ВИДЕО)

Да практикуваш спорт, който не ти се отдава, задължително ще те вкара в голяма беля. В това се убеди по трудния начин британският комик Майкъл Максинтайър.

Той прие поканата да участва в благотворително състезание по голф, организирано от звездата на Тотнъм Джеймс Мадисън. 47-годишният Максинтайър по някаква причина реши да удари топката, която се намираше в... езеро.

Разбира се, всичко се обърка. Комикът най-напред изпръска лицето си с кална вода, преди да залитне в тинята. Мокър и леко смутен, той все пак успя да погледне откъм забавната страна. "Мисля, че се получи добре", заяви той, докато зяпачите се смееха от сърце на изпълнението му.

Събраните средства ще бъдат предоставени на фондация, основана на името на Софи Грейс Тейлър. През 2019 г. момичето почина на 5-годишна възраст от остеосарком - вид рак на костите.

Мадисън се сприятели с детето, докато носеше екипа на Норич. Той се стреми да запази нейното наследство живо, като повишава осведомеността за болестта и се опитва да намери лек.

Тагове:

голф