на живо

Ограбиха хубавата Ивана

Красавицата остана без един от куфарите си в Париж

Ивана Кнол няма да запомни с хубаво своето последно посещение в Париж. Хърватката се оплака, че е била ограбена, след като остана без един от своите куфари. За грабежа съобщи самата тя в социалните мрежи.

Кнол допълни, че това не е първият път, в който става жертва на грабеж във френската столица. „Току-що пристигнах и вече ми откраднаха по-малкия куфар. Винаги съм добре дошла за крадците в Париж“, заяви красавицата, която качи снимка само на единия си куфар.

След това записа видео в Instagram, за да увери, че е добре. „Само да уверя, че съм добре. Просто ме ограбиха в Париж, както обикновено. Последният път, когато пристигнах, останах без чанта и портфейл, а сега ми взеха куфара. Взеха ми всички рокли, не знам какво ще облека“, допълни тя.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Брюнетката доби огромна популярност по време на Мондиала в Катар през декември. Инфлуенсърката предизвика фурор с облеклото си и с подкрепата си към националния отбор на Хърватия. След края на световното първенство последователите на Кнол нараснаха до 3.5 милиона в Instagram.