на живо

Песните срещу Пике и новата му позлатиха Шакира (ВИДЕО)

Десетки милиони в банковата ѝ сметка

Песните срещу Пике и новата му позлатиха Шакира (ВИДЕО)

Раздялата с екс капитана на Барселона Жерар Пике позлати Шакира! Трите хита, в които певицата осмя бившия си и новата му половинка, са напълнили банковата ѝ сметка с близо 20 млн. евро, изчислиха от каталунския в-к "Спорт".

Music Sessions #53 - най-известната от песните, подобри рекорда в платформата Spotify, стигайки до световния връх само за два дни. Парчето се превърна и в най-силния дебют на испански в музикалната история.

Колаборацията с Bizarrap вече има и над 716 милиона гледания в Youtube. Тя надхвърли 100 милиона още в първите 4 дни след публикуването си.

Шакира и Bizarrap печелят съответно по около 0,0029 и 0,0005 евро на пускане в Spotify и YouTube. Като добавим постъпленията от Apple Music, колумбийката е заработила поне 2 млн. евро.

Това обаче е малък процент от общите ѝ приходи. Според медиите в Испания, песента Te congratulations с Rauw Alejandro й е донесла печалба от около 12,5 млн. евро, а Monotonía с Ozuna - повече от 4,5 млн.

Шакира и Пике прекратиха отношенията си преди две години. Най-изненадващата футболна раздяла беше потвърдена в началото на юни 2022 г. Колумбийската певица заяви, че е дошъл краят на отношенията ѝ с футболиста.

Тогава, в кратко съобщение до медиите, тя помоли за разбиране и призова да не се нарушава личното пространство на семейството ѝ, най-вече заради децата.

Шакира и Пике започнаха своята връзка преди 14 години. Смята се, че искрата е пламнала на световното първенство през 2010 г., когато колумбийката изпълняваше химна. Двамата имат две деца - Милан и Саша.

Испанските медии разкриха, че двойката се е разделила заради изневяра на Пике с модела Клара Чиа.

Междувременно в социалните мрежи се обсъжда дали Чиа не е трансджендър. Според видео в TikTok, блондинката е родена като мъж, но предприела много смела стъпка да смени пола си.

Твърди се, че Пике знаел за това от самото начало и дори помагал финансово на Клара да завърши трансформацията.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @celebshotnewz