на живо

Пет сестри помагат на Жизел Бюндхен след развода

Моделът сложи край на 13-годишна връзка с НФЛ звездата Том Брейди

Петте сестри на Жизел Бюндхен помогнали на супермодела да преживее раздялата с НФЛ звездата Том Брейди, с когото бяха заедно в продължение на 13 години, пише "Марка".

"Израснах в Хоризонтина, бяхме 6 момичета. 6 гласа, които опитваха едновременно да говорят, да се забавляват, да спорят. Баща ни въведе правило - когато някоя иска да каже нещо, вдига ръка."

"Имах най-хубавото детство на света и именно специалната връзка с моите сестри ми помогна да преживея много разочарования, да се боря и да продължавам напред", споделя бразилката в биографичната си книга "Уроци: Моят път към пълноценен живот".

Бюндхен и легендата на американския футбол Брейди бяха заедно между 2009 и 2022 г. и имат две деца - 10-годишната Вивиан и 13-годишния Бенджамин.

Отвъд Океана смятат, че в основата на развода им е решението на спортиста да се завърне на терена за втори път - избор, който той е направил без да се консултира с Бюндхен.

НФЛ звездата изглежда бързо е забравил Жизел. Словашкият модел Вероника Райек подхрани слуховете, че е новата до Брейди. "Мис Словакия 2016" публикува "Инстаграм" стори за "магията на новото начало", като то съвпада с новината, че 45-годишният играч прекратява кариерата си.

Бюндхен пък беше уловена от папараци да се наслаждава на романтична вечеря в Коста Рика с новия си любим – Хоаким Валенте. Той е нейн дългогодишен инструктор по жиу жицу.