на живо

Роналдо се ужаси от побеснелия Конър (ВИДЕО)

Кристиано едва издържа гневната тирада на легендата на UFC

Роналдо се ужаси от побеснелия Конър (ВИДЕО)

Кристиано Роналдо изглеждаше напълно ужасен по време на гневна тирада на Конър Макгрегър. Двамата седнаха един до друг на бляскавата боксова гала "Денят на страшния съд" в Саудитска Арабия.

Камерите се насочиха към двете звезди точно когато ирландската легенда на UFC избухна срещу стария си съперник Мани Пакиао. Докато той разговаряше със саудитски боксов промоутър, зрителите на TNT Sport искрено се забавляваха с вида на Роналдо, който очевидно се чувстваше неудобно.

"Обичам Мани. Кажете на на Мани обаче да си намери комплект топки. Кажи му да се бие с мен в по-тежка категория. Защо не? Това е неговият спорт. Ако иска да сваля по-малко тегло, трябва да ми позволи да използвам повече от моите оръжия. Трябва да мога да ритам, трябва да мога да се боря. Не е ли честно така? Кажете му го, той мъж ли е или мишка? Мани мъж ли е или мишка?"

Накрая Кристиано се засмя заедно с Конър, но португалецът изглеждаше като човек, който предпочита да е някъде другаде.

45-годишният Пакиао отдавна говори за завръщане на ринга. 35-годишният Макгрегър пък не е участвал в мач след поражението си от 46-годишния Флойд Мейуедър през 2017 г. Той се нуждае от специално разрешение от UFC, за да се включи в боксово събитие.