на живо

Шамар и псувни вместо "Да!"

Такова предложение за брак не се вижда всеки ден

Всеки мъж, подготвяйки се да предложи брак на любимата си жена, се надява да не се изложи. Особено ако планира грандиозно предложение пред много хора. Но това винаги крие рискове.

Мъж решава да зададе най-важния въпрос на своята избраница по време на бейзболен мач в Торонто. Всичко изглежда перфектно до един определен момент.

Двамата се целуват. Жената чака с нетърпение сублимния момент. Мъжът пада на коляно... Няколко секунди до заветното "Да". Но тогава тя вижда пръстена.

В опит да се пошегува, мъжът вади от кутията не истински пръстен, а близалка с форма на пръстен. А това изобщо не се харесва на половинката му.

Тя започва да го обижда, изсипва сок върху него, а хората около тях са в шок. Докато си мислят, че са свидетели на романтичен момент и подготвят телефоните си за снимки и клипове, виждат шамар.

Мненията в социалните мрежи са разнопосочни. Част от потребителите подкрепят жената, защото смятат, че тя е била унижена пред множество хора. Други я определят за луда, която няма чувство за хумор.