на живо

СПЕЦИАЛНО: Кубрат Пулев: Открих истинската любов (ВИДЕО)

Тя е невероятна и много я обичам, призна Кобрата в студиото на Николаос Цитиридис

Шах и мат. Ами, така става в живота! „Как си с любовта?“

Задавайки този въпрос на Кубрат Пулев, с когото играеше шах в студиото на своето шоу в петък вечер, Николаос Цитиридис едва ли е подозирал, че отговорът ще предизвика залп от емоции и ще роди в ефира на bTV една от най-емоционалните и щастливи новини на 2022 година.

„Открих истинската любов. Тя е невероятна. С черна коса и с черни очи и много я обичам“, така Кобрата хвърли бомбата пред смаянитте погледи на бенда на Цитиридис, зрителите в студиото и на самия водещ.

Снимка: Цецо Мирчев

„Донесе ми я щъркелът. Едно уникално създание“, с тази реплика един от най-добрите боксьори в света в тежка категория през последното десетилетие окончателно довърши присъстващите и така призна публично, че за него изминалата година е най-вълшебната в живота му, защото го е направила баща.

Първородната дъщеричка на Кубрат Пулев се казва Христина, а в нейна чест Пулев и Цитиридис отвориха шампанско в студиото под бурните аплодисменти на музикантите и публиката. Кобрата пък се беше постарал, като пристигна за участието си със специални подаръци за целия екип.

По-малкият брат на Кубрат – Тервел, е татко на три момчета заедно с половинката си – бившата волейболистка на ЦСКА и националния отбор Диана Ненова. Двамата са горди родители на Калоян (роден през 2008 г.), Аспарух (2016) и Самуил (2021).

Снимка: Цецо Мирчев