на живо

Стана баща за първи път и след два часа се разведе

Боксов шампион и съпругата му супермодел се разделиха в родилното

Да станеш баща за първи път и два часа по-късно да съобщиш, че се развеждаш. Такава е съдбата на боксьора Райън Гарсия.

С публикация в Instagram бившият шампион на WBC в лека категория приветства раждането на сина си Хенри Лео. "Слава на Бога. Толкова съм благодарен, обичам го адски много. Той вече е толкова бърз. Отне му само 8 минути, за да пристигне - написа Гарсия. - Той ще бъде десет пъти по-силен, десет пъти по-мъдър, десет пъти по-добре изглеждащ, но ще трябва да работи десет пъти повече."

Само два часа по-късно 25-годишният боксьор публикува информация, че ще развежда с майката на бебето и своя съпругата Силина. Двамата са заедно от 2019 г. и се ожениха през 2021 г.

"Докато навлизам в нова глава от живота си, с натежало сърце споделям, че решихме да се разведем", написа Гарсия във вече изтрита публикация в Instagram, споделена от TMZ. "Въпреки че това решение бележи края на брака ни, важно е да подчертаем, че отношенията ни като родители остават наш основен приоритет."

"Тя е невероятен партньор и още по-необикновена майка. Дълбоко съм благодарен за годините, които споделихме, и за непоколебимата й отдаденост към нашето семейство".

Гарсия, по прякор Крал Рай, е с баланс 24-1 (20 нокаута) на професионалния ринг. Единствената му загуба дойде срещу Джервонта Дейвис през април 2023 г. Откакто дебютира на 17 години, той е сред най-бързо изгряващите звезди в света на бокса.