на живо

Стилияна Николова пред bTV: Горда съм, отново можем да сме №1! (ВИДЕО)

Всичко ми е силно тази година, заяви шампионката от Световната купа

Стилияна Николова пред bTV: Горда съм, отново можем да сме №1! (ВИДЕО)

Горда, че България печели отличия и отново може да бъде на върха в художествената гимнастика. Така се чувства националката Стилияна Николова, която завоюва 3 медала на Световната купа в Атина.

"Представянето ми показва, че вървим в правилната посока. Има още какво да се надгражда, разбира се. Иска ми се следващия път да имам не 3 медала, а 5 златни. С треньора (Валентина Иванова) обсъдихме какво не ми достига и над кое трябва да работим.", сподели Николова при гостуването си в "Тази сутрин" по bTV.

"Всичко ми е силно тази година. Всичко мога да покажа на макс и да изиграя по много добър начин. Мисля, че тази година съм абсолютно конкурентноспособна на останалите гимнастички."

В гръцката столица Николова триумфира във финала на топка, взе сребро в многобоя и бронз на лента.

"Горда съм и се радвам, че успявам да покажа, че не сме забравили какво е художествената гимнастика и отново можем да сме №1 - независимо дали е индивидуално или ансамбъл.", заяви тя.

"Още утре съм в залата и с нови сили продължаваме работата. Ден-два почивка и започваме подготовка за Световната купа в София (31 март - 2 април). Много бих се радвала всички да дойдат да ни подкрепят."