на живо

Тайгър Уудс изхвърли бившата, тя го съди за 30 млн. долара

Ерика Херман претендира, че са й нанесени емоционални щети

Бившата приятелка на Тайгър Уудс - Ерика Херман - съди звездата на голфа за 30 милиона долара. Тя твърди, че той я е изгонил с измама от семейното имение в Хоуб Саунд след раздялата им през октомври.

39-годишната Херман опитва и да анулира споразумение за конфиденциалност. Тя претендира, че може да наруши договора при наличие на доказателства за нападение или тормоз. Ерика настоява и за огромното финансово обезщетение заради нанесени емоционални щети.

Тя твърди още, че представители на 47-годишния Уудс са я убедили да напусне дома им на стойност 48 милиона долара, за да отиде на кратка почивка. Когато стигнала до летището, я уведомили, че вече няма достъп до имението.

Освен това Херман посочва, че агенти на голфъра са й отнели 40 000 долара и са отправили клеветнически твърдения как изобщо се е снабдила с въпросната сума.

Двойката беше заедно в продължение на 6 години. За последно двамата се появиха публично на Откритото първенство по тенис на САЩ през август 2022 г.

Първоначално Ерика беше заклеймена като златотърсачка заради връзката си с Уудс. Тя обаче остана до него след тежката автомобилна катастрофа, в която звездата получи фрактура на крака и беше заплашен от участта никога да не ходи отново.

Тагове:

@