на живо

Тайсън и Холифийлд пуснаха канабисни бонбони "Божествени уши" (ВИДЕО)

Повече от 25 години след паметната си битка

Повече от 25 години след паметната си битка, Майк Тайсън и Ивендър Холифийлд пуснаха в продажба канабисни бонбони под формата на захапано ухо. Продуктът е кръстен "Божествени уши" и беше представен от двамата велики боксьори в култово видео.

Гениалният маркетингов ход е препратка към реванша за световната титла през 1997 г., когато Тайсън отхапа част от дясното ухо на Холифийлд. Последният се нуждаеше от 90-минутна операция за възстановяването му, а Железния Майк остана извън боксовия ринг в продължение на година и трябваше да плати глоба в размер на 3 млн. долара.

В клипа Тайсън (56) и Холифийлд (60) са в хижа, на топло пред камината, докато навън вали сняг. Коледното настроение ги е завладяло и обсъждат кой ще отвори подаръка си първи.

Холифийлд подарява на Тайсън ютия с думите "Радвам се, че изгладихме нещата!".

Идва ред за подаръка на Железния. "Какво е това?", пита Холифийлд. "Ухото ти!", отговаря Майк, добавяйки, че то е с вкус на вишнев пай. Холифийлд е категоричен, че това не е ухото му, защото то няма такъв вкус.

"Изядох ухото ти, така че знам най-добре!", казва Тайсън.

Реакциите в социалните мрежи не закъсняха. Феновете останаха изненадани от странната колаборация. "Току-що се събудих, благодаря на Бог. Добро утро! И какво да видя? Майк Тайсън и Ивендър Холифийлд са обединили усилия за продажбата на бонбони под формата на уши. Дами и господа, осъзнавате ли колко щуро е това?", написа потребител в "Туитър".

Холифийлд едва ли има нещо против Тайсън да печели от отхапаното му ухо. Двамата отдавна "заровиха томахавките" по темата.

"Тогава имаше много болка, но всъщност се радвам, че се случи, защото ми предостави възможност да говоря за прошката. Ако някой нахлуе в дома ти, не си мислиш "Как и аз да вляза в неговия?". Мнозина смятат Майк за чисто луд, но това е далеч от истината.", коментира Холифийлд.