на живо

"Тъжно е да гледаме този старец" (ВИДЕО)

Феновете на Майк Тайсън са притеснени

"Тъжно е да гледаме този старец" (ВИДЕО)

Идол! Шампион! Звяр на ринга! Майк Тайсън е вдъхновил мнозина. 

Американският боксьор скоро ще стане на 58 години и ще "отпразнува" рождения си ден подготвяйки се за демонстративния си мач с 30 години по-младия Джейк Пол. Звездата от YouTube и Тайсън ще излязат един срещу друг на 20 юли на стадион AT&T Stadium в Арлингтън. 

Мачът ще е тежък и до нокаут, затова тренировките текат с пълна сила. Самият Тайсън се похвали, че работи усърдно, но вероятно не очакваше такава реакция от феновете. 

"Тъжно е да те гледам", "Никой не трябва да се боксира на 58" и "Не изглеждаш добре" бяха част от коментарите под видеото, качено от Тайсън. На него той тренира своята експлозивност тичайки в залата. 

Майк Тайсън твърди, че се чувства добре за годините си. Преди да се качи на ринга той ще премине и през задължителни изследвания за боксьорите над 36 години - Електроенцефалограма, която следи нервните импулси, както и Електрокардиограма, която следи работата на сърцето.

За Майк това ще бъде първа битка от ноември 2020 г. насам, когато се качи на ринга срещу Рой Джоунс-младши. Последният професионален мач на Тайсън беше през 2005 г.