на живо

Тича и кърви - триатлонистка с гордост сподели "красива" снимка

Това е истинския женски спорт и колкото повече бариери можем да преодолеем, толкова по-добре, уверена е Ема

Триатлонистка с гордост сподели „красива“ снимка от скорошно състезание, на която тя кърви, защото е в цикъл.

Ема Палант-Браун публикува миналата седмица в Instagram фотоса, който е от старт на 19 май. Тогава тя участва в триатлона PTO European Open в Ибиса (Исп).

Ясно се вижда петно ​​от кръв в долната част на розово-синия бански. Много бързо снимката набра популярност в социалните мрежи.

"Да празнуваме невероятните жени в спорта и също толкова невероятните мъже, които ги подкрепят. Това е истинския женски спорт и колкото повече бариери можем да преодолеем, толкова по-добре. Състезавах се по бански, защото прегрявах, а по време на цикъла ми телесната ми температура е и по-висока.

Имам цял екип в тъмни цветове, но експериментирахме със светлите заради охлаждащия ефект.

Ако сте ми писали, че 99% от жените, които познавате, ще бъдат унизени от снимката, тогава точно затова я споделям. Наистина няма нищо лошо в нея. Това е естествено и произтичащо от проблеми с храненето. Когато растях, нямах цикъл и сега ми се вижда красиво.

Така че, ако имате снимка като тази, запазете я, ценете я, спомнете си как сте се представили в труден ден, защото един ден може просто да успеете да помогнете на някой друг с нея", са част от думите на атлетката.

В коментарите към публикацията й много колеги спортисти и фенове адмирират посланието на Палант-Браун.