на живо

Той е на 61, но има тяло на 37-годишен (ВИДЕО)

Строгият режим на Дейв Паскоу включва 150 добавки на ден

Той е на 61, но има тяло на 37-годишен (ВИДЕО)

Дейв Паскоу е на 61, но има тяло на 37-годишен. Не, той не представлява медицинско чудо. Впечатляващата му физическа форма се дължи на изключително строг ултраздравословен режим.

Рутината му струва "само" 30 хил. долара на година, за разлика от тази на набралия популярност Брайън Джонсън, който плаща по над 2 млн., за да се поддържа млад, при това със съмнителен успех.

Сутрините на Паскоу не приличат на ничии други. Изяжда един зелен банан и прекарва точно 8 минути в електромагнитно одеяло за стимулиране на кръвообращението.

Следва прием на общо 150 различни хранителни добавки в рамките на деня. Сред тях са цинк, ензими и билкови екстракти, подхранващи кожата и косата.

Паскоу избягва бялата захар и стреса. Премахнал е напълно от менюто си и преработените храни, консервантите, храните със синтетични бои, хербециди и пестициди, както и със синтетични хормони. Не купува продукти от индустриални ферми.

Мъжът от Мичиган (САЩ) се определя като веган, но не ограничава животинските храни. През уикенда, например, закусва омлет с 4 яйца и гъби. За обяд приема морски дарове и месен бульон за повече колаген за костите и ставите. Вечерята му обикновено е най-късно в 17 ч. и съдържа телешко, свински ребра или сьомга със зеленчуци.

Паскоу използва инфрачервена сауна, защото вярва, че тя стимулира хормоните на растежа и премахва токсините от тялото. Обича да си прави и ледени бани за повишаване на имунитета.

Американецът има смарт пръстен за следене на телесните показатели, пречистватели за въздух във всяко помещение, филтър за душа за по-чиста вода, специални крушки с опция за затъмняване и още подобни.

Паскоу се нарежда едва на шесто място в "Олимпиадата по подмладяване", чийто създател е горепосменатият Джонсън. Дейв обаче е с най-скромни разходи, докато за останалите се грижат цели клиники.

Категоричен е, че човешкото тяло е като скъп и ценен автомобил - ако го поддържаш и караш с качествено гориво, инвестицията ще се възвърне.