на живо

Трайчо Боксьора се завърна, танцува като Мохамед Али (ВИДЕО)

Георгиев поднови тренировки след контузията

Трайчо Боксьора се завърна, танцува като Мохамед Али (ВИДЕО)

Трайчо Георгиев се завърна в залата! Боксьорът от "Люлин" поднови тренировки по-малко от месец, след като получи контузия - счупено ребро, по време на мач в Дъблин (Ирландия).

Той обаче вече се готви за поредна битка под ръководството на Аспарух Георгиев. Трайчо показа добро настроение в една от първите си пълноценни тренировки от началото на април - изкопира танцовите стъпки на легендата Мохамед Али.

В ирландската столица Георгиев отстъпи на местния любимец Сийнън Кели, след като съдията спря мача във втория рунд, за да запази здравето на Боксьора. Така съперникът на Трайчо остана непобеден в професионалната си кариера.

Сега Георгиев се надява на нов двубой и с милиардерския син и Youtube звезда Рашид Беласа, когото победи в мач, подгряващ галавечерта на Олександър Усик - Антъни Джошуа в Джеда (Саудитска Арабия) в края на месец август миналата година. Той отлетя за Саудитска Арабия благодарение на служителите в районното управление на столичния кв. "Люлин", които се смилиха над него. Тогава Георгиев бе счупил носа на свой съсед.

"Има много оферти, но ние пробираме, защото искат много добри боксьори да играят с него, а дават малко пари. Всички се опитват да си правят ПР на негов гръб. В Ирландия беше хубав мачът. Можеше да спечели, боксьорът бе преодолим.", сподели пред bTV треньорът Аспарух Георгиев.

"След победата срещу милиардерския син Трайчо е по-сериозен. Всеки ден тренира - лапи, уреди. Дори е намалил много работата, за да се готви. Махнал е едната работа, само и само да направи нещо в спорта. Голяма е любовта към бокса! Усеща и, че вече го познават. Отношението му се промени, нормално.", допълни той.

"За България и за жената! Тоя ако не го биеш, спирай с бокса!". Припомнете си как Аспарух Георгиев мотивира Боксьора за историческата победа в Саудитска Арабия: