на живо

Звезда на Сити пиянства със свалени гащи в бар (ВИДЕО)

Охранителна камера засне как Кайл Уокър хваща за гърдите неизвестна жена на дансинга

Reuters

Като не носиш на пиене, нищо не може да те спаси. Поредната жертва на необуздания си нрав под въздействието на алкохол стана един от най-добрите британски футболисти Кайл Уокър, съобщава таблоидът „Сън“.

Десният бек на Манчестър Сити първо танцува в нетрезво състояние в местен бар, а след това, без да му мигне окото си сваля панталоните на дансинга, докато опипва непозната жена, която със сигурност не е съпругата му, информира изданието.

 

Снимка: Reuters

От охранителните камери в дискотеката се вижда, че английският национал едва се държи на краката си, след като явно е обърнал доста чашки преди да се докара до това безпаметно състояние.

Снимка: Reuters

Жената, която става обект на агресивното му поведение на няколко пъти го отблъсква, а за капак, явно това не е достатъчно на Уокър и той я хваща за гърдите.

Според „Сън“, случката се е разиграла в неделя, когато Уокър и съотборниците му победиха Нюкасъл с 2:0 във Висшата лига, след което бяха наградени с почивка, тъй като тази седмица нямат мач в Шампионската лига.

Никъде на кадрите не се мярка съпругата на Кайл - Ани. Заради скандала, който вече набира скорост на Острова, звездата на Манчестър Сити може да бъде разследва. Поведението му вбеси говорителя на организацията Women's Aid Тереза Паркър, която призова Уокър да бъде подведен под съдебна отговорност.

Независимо дали го прави за забавление или за сплашване, засегнатите от подобен тормоз могат да бъдат травмирани. Той не просто се излага, но и изглежда получава допълнителна увереност от действията си", подчерта Тереза Паркър.